fitness

Fitness er ikke bare Fitness

En måde at forbedre, samt forbygge krop og sind

Træningsøvelser er der mange forskellige slags af. Her giver vi en oversigt over hvad for nogle slags fitness, der egentlig er i verden. Fitnessøvelser kan bygge på forskellige ting, det vil vi fortælle dig noget mere om længere nede. 

Oversigt

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Body and mind

  Body og mind imødekommer et behov for stressede danskere som forsøger at finde ro i en travl dagligdag. Her er der fokus på vejrtrækning og core. Denne træning skal opbygge dit sind og krop til at få en naturlig balance. Der kan både være mulighed for at gøre dette med eller uden en træner. 

  Dog er det anbefalet at man først tager sig tid med en træner, så kan er sikker på at danne en god form for den kommende solo træning. Træneren har nemlig til fokus at rette din form og fysik, så du opnår et resultat for krop og sind som er lige i skabet. Det kan være man bliver skubbet til sin grænser så det er en god ide at have en samtale med sin træner inden der bliver lavet et program for ens kommende træning.

  Denne Fitness skal opbygge dit sind og krop til at få en naturlig balance for dit body and mind.

  Indoor cycling

  Til dem som elsker cycling med et adrenalinkick er der indendørs cykling. Niveauet sættes til det som lige passer dig uanset din alder og kondition. Man cykler både eksplosivt, op ad bakke, siddende og stående. Her har man højt musik som helt sikkert banker ens humør i top.

  Der er mange forskellige slags fitness cykling. Det ene hold kan fokusere mest på intense intervaller, som er med til at presse dig og hele holdet til det yderste af din fitness kondition. Her kan det være en fordel hvis du før har været på et basis cykling fitness hold. Her har man nemlig fokus på opbygning af ens udholdenhed og kondition.

  Hvor mange gange om ugen træner man?

  Indoor cycling fitness hold træner typisk op til 2-3 gange om ugen.

  Indendørs cykling skal styrke dit.

  • Hjerte
  • Kondi
  • Lungefunktion
  • Cirkulation
  • Udholdenhed
   
   
   

  Hvor meget koster indoor cykling?

  Det kan variere meget i forhold til hvilket træningscenter man træner i. Derfor er det bedst at kontakte ens fitness center for denne information.

  Individuel træning

  Fitnesstræning til dig

  Til den populære individuelle træning kan du træne, lige når det passer dig og din tidsplan. Der bliver givet mulighed for træning med maskiner og frie vægte. Til den individuelle træning har du mulighed for at kører i dit tempo, og lave lige de øvelser du har lyst til.

  Hvad koster billige fitness abonnementer?

  Billige fitness abonnementspriser ligger på 200 til 250 kr. på månedsbetaling. Uden koster det typisk 50 kr. pr træningsgang. Dog skal man også tænke på kvalitet hvis man vælger de billige fitness.

  Personlig træner

  Der bliver mange steder tilbudt dygtige uddannede personlige fitnesstrænere, som kan inspirere dig og din træningsrutine. Der findes typisk et bredt udvalg af træningsmuligheder, så du kan finde det som passer bedst til din fysiske og mentale form og sundhed.

  Hos mange fitness centre finder du muligheder for at blive tilbudt en uforpligtende samtale med en personlig træner for 0kr. Her er der flere forskellige forløb man kan vælge imellem. Såsom, 4 til 8 uger med 1 session. Eller 8 uger med 2 sessioner.

  Her er der fokus på kost, tidligere erfaring og kropstype

  Holdtræning

  Hvis du er vild med holdtræning kan du finde en masse forskellige holdtrænings muligheder. Her kan du træne sammen med andre og sammen opnå jeres individuelle træningsmål. 

  For at opnå den optimale sparring er de enkelte trænings hold inddelt i hold til max 6 – 8 personer. 

  Så er alle sikre på de får mulighed for at stille spørgsmål og få adgang til hjælp af holdtræneren.

  Her kan du se de mest populære træningshold.

  • Barre
  • Bodystep
  • Bodyflow
  • Crossfit
  • Core
  • Cardio
  • Ren styrke

  Praktisk information

  Du kan starte din træning når du er 14 til 16 år gammel

  Mange fitness centre ønsker at alle overholder deres regler omkring opførsel. Dette kan være forventning om at tage hensyn til hinanden, ikke have en krænkende adfærd og huske at følge personalets anvisninger.

  Typisk kan medlemskort ikke deles på tværs af personer (fysisk og digitalt).

  Skabe i de fleste fitness centre skal låses med en lås man selv skal medbringe eller købe i det pågældende fitness center.

  I corona tiden er det blevet meget normalt at spritte maskiner og vægte af efter brug. Dette er af hygiejnemæssige årsager.

  Læs mere om hvad fitness er

  Indhent et tilbud