Fysioterapi

Hvad er Fysioterapi?

 Fysioterapi er en sundhedsfaglig praksis, der hjælper folk med at genoprette og forbedre ens fysiske velvære og mental stabilitet. Det gør man ved at bruge forskellige former for bevægelse, motion, træning og manuel terapi. Inde hos Kairos er der flere muligheder udover bare fysioterapi for at styrke sit fysiske og mentale velværd. 

Oversigt

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvilke andre ydelser tilbyder Kairos som adskiller fra sig konkurrenterne?

  Udover at tilbyde fysioterapi har virksomheden andre forskellige ydelser, som de kan tilbyde for at fremstå mere varieret. Der er tre former for fysioterapi, som virksomheden tilbyder:

  1: Individuel fysioterapi: Inde hos Kairos tilbydes denne ydelse for at skræddersyet en personlig tilgang til fysiske problemer og eventuelle udfordringer for de enkelte klienter. Denne form for individuel behandling giver en klient bedre muligheder for at forbedre deres fysiske og mentale velværd, da al fokusset udelukkende er på klienten.

  2: Fokus på kropssignaler: Kairos Hjernen i Balance tilbyder en unik tilgang til fysioterapi, der er fokuseret omkring opmærksomhed på kropssignaler. Denne tilgang fokuserer på at hjælpe klienter med at forstå og reagere på de signaler, deres krop sender, for at opnå en dybere forbindelse mellem krop og sind samt fremme helbred og velvære.

  3: Et forløb: Der er også et skræddersyet forløb, som giver vedkommende en grundpakke, som tilpasses hver enkelt klient. Grundpakken inkluderer neurologisk screening, som kan tage et par timer. Hvis det er nødvendigt, kan det tage flere dage, afhængig af hvor passende det er for den enkelte klient.

  Hvad er mission og visionen for Kairos inden for fysioterapi

  Virksomheden har en stærk mission og vision for, hvordan fundamentet skal fungere, når det kommer til deres arbejde og engagement i at hjælpe klienter med deres individuelle problemer og udfordringer.

  Mission: Missionen fra Kairos har altid været at forbedre livskvaliteten for deres klienter ved at tilbyde skræddersyede behandlinger, der giver et bedre fysisk og mentalt velvære, samtidig med at man passer på klientens sundhed. Der bliver stræbt efter at skabe en positiv indvirkning på klienternes liv ved at hjælpe dem med at genvinde eller forbedre deres fysiske tilstand, reducere smerte og øge deres livsglæde.

  Vision: Virksomhedens vision er at være resultatorienteret og skabe holistiske behandlinger af høj kvalitet. Der ønskes at skabe et sundt miljø, hvor klienter føler sig velkomne og trygge i alle aspekter. På denne måde kan de opnå deres ønskede sundhedsmål med støtte fra en dygtig fagkvinde, som ved hvad hun laver. Kairos unikke tilgang til fysioterapi tager udgangspunkt i forskellige aspekter af kroppen for at forbedre deres behov og liv på en meningsfuld måde. Ved at kombinere ekspertise og erfaring går virksomheden efter at skabe en dybere forståelse for kroppens signaler.

  Er der andre samarbejdspartnere Kairos har for at forbedre oplevelsen

  Virksomheden har ikke nogen former for andre samarbejdspartnere, da de udelukkende vil fokusere på deres egen ydelse. Da man selv har mange års erfaring inden for fysioterapi og en masse kurser og uddannelser, er der ikke brug for at andre samarbejdspartnere kommer i spil for at forbedre oplevelsen. 

  De nuværende klienter har allerede en god behandlingsoplevelse, da de ved, at de med sikkerhed får et godt resultat i sidste ende, hvilket bare gør, at de kommer tilbage igen og igen. 

  En masse anmeldelser af virksomheden er også en klar indikator på, at Kairos ikke har brug for at have et samarbejde med andre for at fungere og tiltrække mange klienter.

  Med en masse variation inden for fysioterapi og andre ydelser, som virksomheden tilbyder, vil det kunne være muligt at lave en hel pakkeløsning, der opfylder klienternes ønsker og behov for den problemstilling, de selv befinder sig i.

  Virksomheden går dog altid efter at forbedre sig ved at tage kurser, så man kan få øget viden inden for branchen og give en tilfredsstillende og bedre kvalitet i det arbejde, man foretager sig med fysioterapi og andre behandlinger.