Massage

Hvad er Massage?

Massage er en måde at forebygge skader og afslappe stramme muskelgrupper

Der er mange forskellige slags massager, herunder har vi beskrevet de mest populære massagetyper. Hvis man F.eks. har problemer med træningsrutinen, kan sportsmassage være med til at opbygge og styrke muskelgrupper bedre end normal hviledage. 

Derimod er der og andre muligheder som klassisk massage, luksus massage og helt specifikt graviditets massage 

Oversigt

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Fysiurgisk massage

  Denne massageform er en dybdegående behandling som går ned i kroppens væv. Massagen skal være med til at behandle dine ømme og stressede muskler. Målet er at løsne dine ømme punkter og arbejde sig hele vejen igennem kroppen, hvor der ellers kan mærkes ømme og stramme muskler.

  Det er vigtigt at du inden din massage tid, har fokus og mærker efter på, hvilke steder du er øm. Så kan du fortælle din massør, hvilke steder der skal være fokus på. Mange af disse massører er uddannet indenfor deres område. De vil kunne give dig den bedste oplevelse og genopfriske hele din krop.

  Der er typisk flere forskellige pakker man kan vælge imellem. Her er de mest populære.

  – Skuldre og nakke massage, Lænd og ryg massage, Basis ,kropsmassage, Dybdemassage og Luksusmassage

  Hvad koster en massage?

  Priserne variere meget fra hvilken massage du mangler. Så du kan mærke efter på hvilke punkter du er øm, og så derefter gå ind og vælge den massage som passer lige til dig.

  Hvad er fysiurgisk massage?

  En dybdegående behandling som går ned i kroppens væv.

  Hvad er en tantra massage?

  En massage som fokusere hverken mindre eller mere på intime områder.

  Hvad er bindevævsmassage?

  Under denne massage behandler man nerver og muskler og har fokus på bindevævet hele vejen igennem.

  Sports massage

  Mange dyrker motion som aldrig før, og daglig træning er blevet mere populært. Det kan desværre også medfører skader på led muskler eller andre smerter relateret til sportstræning eller styrketræning. Det er nogle gange bare en naturlig del af sin træning, man ikke kan undgå. Såsom skader er en naturlig del af sports eller genoptræning, er massage en essentiel del, som kan hjælpe med bedre resultater og forebygger styrke til kommende skader.
  Sports massage skal være med til at danne en form for genopbygning for sportsudøveres muskelgrupper. Denne form for massage bliver brugt af næsten alle atleter og nogle bodybuilders gør også brug af denne type massage. Hvis du som sportsudøver, gerne vil have bedre resultater af din træning, eller forebygge din krop imod skader, så er sportsmassage en essentiel del af din sportstræning.

  Normal massage er mere for den kendte wellness følelse. Dog kan problemet være at der ikke bliver taget ordentligt fat, i de muskelgrupper som skal genopbygges eller forebygges imod skader. Wellness har nemlig til formål, at få den her stressreducerende status effekt. Når man laver sportsmassage er der fokus på at få atleten tilbage på sporet og forbedre kvaliteten af deres træning. Sportsmassage er altså en essentiel del af træningsplanen.

  Hvad hjælper sportsmassage med?

  • Lavere risiko for muskelstivhed efter træning
  • Bedre evne til afslapning efter træning
  • Lavere risiko af muskel hypertonicitet
  • Smidighed

  Graviditetsmassage

  Graviditeten er en spændende tid for kroppen. Dog kan det også være overbelastet, ved symptomer som F.eks. ubehag og rygsmerter. Man kan dog få en behandling som forekommer i dejlige rolige omgivelser. Der kan forekomme muskel og led belastning under graviditet som kan fører til smerter. Nogle oplever også at få vand i kroppen. Her kan graviditetsmassage hjælpe. Mange vælger at få en graviditetsmassage som kan gøre at man undgår disse skader. Massagen påvirker også dit sind på en god måde, og kan afslappe hele graviditets processen fra en stresset hverdag. Det skaber nemlig et hel speciel bond til din baby i maven. Typisk er der også plads til at ligge på maven, da mange har helt særlige puder til gravide.
  Det vigtige er, at være i gode hænder. Derfor er massørerne uddannet og specialister indenfor dette område. Der bliver lyttet og lagt mærke til hvordan massagen påvirker dig, så der opnås den bedste mulige behandling til dig. Mange gravide har nemlig forskellige ønsker og kræver forskellige massager. Det er mange steder muligt at få en parmassage, hvor begge parter kan opnå ro, inden der kommer et nyt medlem i familien. Massagen skal i sidste ende være med til at skabe et roligt forløb for dig og det kommende barn så hele processen bliver mere overkommelig.

  Firma massage

  Denne tilpasset service skal være med til at øge produktiviteten hos medarbejderne. Det giver ganske vist også alle der prøver et smil på munden efter en dejlig afslappet behandling fra uddannede massører, som er opmærksomme på dine kollegers ømheder og fremmer et godt forhold til forebygning af skader i kroppen. En firma massage giver selvfølgelig bare ens kollegaer endnu en god grund til at elske deres arbejde. Så kan man sikre sig som arbejdsgiver at medarbejderne får reduceret stress og bliver mindre anspændte i hele kroppen.

  Nogle steder har mulighed for at tilbyde selve massagen på arbejdspladsen som en endda billigere løsning end normalt massage.

  Nogle steder har mulighed for at tilbyde selve massagen på arbejdspladsen som en endda billigere løsning end normalt massage.

  Hvis man ønsker som firma at få en massage til sine medarbejdere, er der rig mulighed at få det hos mange massører. Det fungere ved at sende en mail til det sted som nu tilbyder denne service, herefter laver de så et tilbud til firmaet. Mængderabat er mange steder en mulighed.

  Hvor kan man få firmamassage?

  Der findes mange steder i landet hvor firmamassage er muligt. F.eks. er der Wellness københavn, som er meget populært.

  Hvem betaler firma massage?

  Betalingen kan være fra virksomhedens, medarbejdernes side eller delbetaling. Det kommer kun an på hvad firmaet tager stilling til er den bedste løsning for dem. Hvis man vælger at medarbejdere skal betale kan man gøre det med en bruttolønsordning hvor der bliver sparet på skatten (35 – 42%).

  Indhent et tilbud