Free style massage

Hvad er free style massage?

Free style massage er en teknik inden for massage. Massagemetoden består af en blanding af forskellige massage-teknikker og skaber en individuel og tilpasset massagebehandling til klienten.

Denne type massage fokuserer på at give klienten en helhedsoplevelse ved at bruge både blide og mere intense tryk og strøg, alt efter hvad klienten har brug for og ønsker. Omdrejningspunktet er nemlig dig som klient. Derfor er massageformen skræddersyet til netop dig, ud fra både din kropstype samt dine behov. Massagen indeholder fuldkropsmassage, samt i de fleste tilfælde, også Reiki healing. Reiki healing er en kraftfuld og effektiv form for energi-behandling, som hjælper med at skabe balance og ro i sind og krop.

Free style massage kan indeholde massageteknikker som udstrækninger og ledrotationer, der har til formål at udspænde muskler, sener og bindevæv, og meget mere. Der er især fokus på vigtigheden af fleksibilitet og anspændthed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad er fordelene?

  Freestyle massage er en populær teknik inden for massage, der tilbyder en række forskellige fordele for kroppen og sindet. Her er nogle af de vigtigste fordele ved freestyle massage:

  • Massageteknikken er tilpasset den enkelte
  • Lindrer muskelsmerter og spændinger i musklerne
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Bedre ro og balance i kroppen
  • Forbedrer søvnkvaliteten og giver fornyet energi
  • Reducerer stress
  • Hjælper mod smerte i kroppen, der kan være forårsaget af dårlig holdning, f.eks. ved kontorjob.
  • Øger fleksibiliteten og mobiliteten
  • Forbedrer fysisk og mentalt helbred
  Har du trætte og ømme muskler, og trænger du til at få lindret smerterne? Eller har du bare behov for en god omgang massage, skræddersyet til netop dine behov? Så kan du med fordel få udført free style massage.

  Er der bivirkninger ?

  Selvom denne massage kan have mange fordele, er der også mulige bivirkninger forbundet med denne form for massage.

  Nogle af de mulige bivirkninger af denne massage kan omfatte ømhed og muskelsmerter i de områder, der er blevet masseret. Der kan også være en risiko for, at der forekommer blå mærker eller hudirritation efter behandlingen.
  Dette kan skyldes en at den dybe og grundige massage kan medføre overanstrengelse af musklerne under massagen. Det er ikke farligt, og det tager typisk et par dage, og så vil ømheden gå væk.

  Er du gravid, har sundhedsmæssige problemer, eller medicinske tilstande, så er det vigtigt at drøfte dem med massøren, før at man får udført en free style massagebehandling. For gravide og personer med medicinske tilstande bør egen læge konsulteres først.

  Det er essentielt, at være opmærksom på mulige bivirkninger og risici.
  Det er dog også vigtigt at nævne, at free style massage ikke er farligt, og at nævnte mulige bivirkninger er uskadelige, og meget normale.

  Generelt kan free style massage være en effektiv måde at lindre stress og muskelspændinger på, og så har det mange fordele på for det psykiske samt fysiske helbred.

  Find en massør til free style Massage

  Mangler du en massør, og søger du en behandler med fokus på en skræddersyet massage ud fra netop dine behov og ønsker? Som på samme tid også har fokus på b.la. anspændthed og fleksibilitet? Så kan du med fordel få udført en dybdegående massage.

  En dygtig massør værd er anbefale, er Marylise Massage. Her får du en massør, som er en af Danmarks bedste behandlere, der lytter til din krop, dine behov, og gør en klar forskel. Med 5/5 stjerner på Google og 2 gange Danmarksmester i free style massage, er der ingen tvivl om, at behandlingen og serviceniveauet altid er i topkvalitet. Her varer en behandling 105 minutter. Så er du sikret en grundig og dybdegående massage.

  Du kan med fordel søge mere information om massagebehandlinger, og booke en tid her.

  Indhent et tilbud